MotivÁrpi

/
MotivÁrpi

Nincs egyetlen örök igazság, recept és út, hogy hogyan légy sikeres. Én csak azt tudom megosztani veled, hogy nekem mi működik, hogy én hogyan csinálom. Itt csak motivációt tudok neked nyújtani, a munkát, erőfeszítést neked kell beletenni. A gesztenyét neked kell kikaparnod. Itt csak iránytűt tudok mutatni neked.
Igyekszem napi-heti rendszerességgel frissíteni ezt az oldalt, gyere vissza bármikor, amikor szükséged van egy kis inspirációra!

Mi az igazán értékes

Napi motiváció

Ha gazdag akarsz lenni- rosszul állsz a világhoz, és nem fog összejönni. Sikeres akarj lenni, dolgozz meg érte izomszakadtáig, és az majd meghozza a gazdagságot.

Napi motiváció

Soha ne állj egy lábon az üzleti életben. Amikor az üzleted dübörög és szárnyal, akkor kell kiépítened a másik lábat. Mert soha nem tudhatod, hogy mikor változik meg körülötted a világ.

Napi motiváció

A sikerhez kell a szerencse is. De a szerencse ahhoz csapódik, akinek van kitartása és szorgalma, aki bízik saját magában és soha nem adja fel! Csak akkor vagy jókor jó helyen, ha folyamatosan ott mozogsz, ahol meg akarod csinálni a szerencsédet.

Találd meg az utad

Napi motiváció

A teljes lényedet, az agyadat az összes energiádat arra az egy dologra kell összpontosítanod, amiben sikeres akarsz lenni. Csak így van esélyed, hogy abba a 2%-ba tartozz, akinek sikerül.