Rólunk

/
Rólunk

Történetünk

Üdvözlünk a Polgar net YouTube csatorna hivatalos weboldalán! A célunk, hogy tartalmasan szórakoztassunk, hogy mosolyt, reményt és életörömöt csempésszünk a mindennapjaidba.

Árpád

Polgár Árpád 1955-ben született kisnemesi, kereskedő családba Zalaszentgróton. Karrierjét színészként kezdte, játszott jó néhány vidéki és budapesti színházban, televíziós műsorokban és filmekben, majd egy sorsfordító pénzügyi tranzakciónak köszönhetően kereskedő lett. Kalandos és termékeny a ruhaüzletben eltöltött évek után a 80-as években a műkereskedelem felé fordult. Egész életében egy pitbull keménységével dolgozott az álmaiért, így a 1990-es évek végére Magyarország egyik vezető aukciós-házát tudhatta a magáénak. Hosszú, sikeres üzleti évek után 2013-ban úgy döntött, hogy nem akar tovább az üzlet mókuskerekében minden nap hajtani, és visszavonult az üzleti élettől. 

Tünde

Polgár Tünde 1971-ben született Miskolcon. Hosszú ideig a tanári pálya felé kacsingatott,  végül inkább a pénzügyi területet választotta, sikeres brókervizsga után és tőzsdén kívüli részvények forgalmazásával kezdett foglalkozni. Pár sikeres üzleti év után az ingatlanforgalmazás területén alapított céget, majd ennek monotonitását megunva visszaült az iskolapadba, és újságíró iskolába járt. A sikeres vizsgák után a Riporter Kerestetik vetélkedő 2. helyezettjeként felfigyelt rá az akkor induló RTL Klub tévécsatorna. Szerkesztő-riporterként dolgozott itt, amikor egy interjú kapcsán megismerkedett Árpáddal. A közös gyermekük születése után Tünde is a családi, műkereskedelmi üzletben dolgozott, kitanulva a becsüsi szakmát.

Közös múlt

A YouTube csatornánkat 2019-ben hoztuk létre, eredetileg csak a magunk szórakoztatására. Ma már tudjuk, hogy milyen komoly felelősség ennyi ember felé nyitni.
Célunk, hogy a saját, őszinte példánkon keresztül motiváljunk, példát mutassunk, bepillantást engedjünk egy sokak számára ismeretlen világba. Hogy megmutassuk, hogy nem minden tökéletes, mi sem vagyunk azok. Hogy rajtunk keresztül bepillantást kapjatok csodás úticélokba, a felső tízezer rendezvényeire, az amerikai életbe vagy akár az üzleti élet rejtelmeibe, és az aukciók világába! Hogy megmutassuk egy erős párkapcsolat erejét az élet minden területén.
Sokak szerint a luxust képviseljük, ez részben igaz. Azt szeretnénk megmutatni, hogy a legnagyobb luxus, amit a pénz adhat, a szabadság! De csak annak, aki mer szabad lenni, és soha nem felejti el, hogy minden fillérért mennyit dolgozott, és soha nem tagadja meg, hogy honnan jött!

Célunk, hogy megmutassuk a pozitivitás hatalmát az élet minden területén!