Üzenőfal

/
Üzenőfal

Ha úgy érzed, hogy megosztanál velünk néhány gondolatot, itt a lehetőség, tedd meg!

Az üzenet küldéséhez be kell jelentkezned a felhasználóddal az oldalra.

Lenyűgöző azt látni ahogy két intelligens ember akik bőven tudnak eredményeket felmutatni az életükből, veszik a "fáradságot" és nem is kis energiát befektetve, az idejükből áldoznak néhány "percet" arra hogy valódi információkat adjanak át. Felemelő érzés látni Árpád gyermeki izgatottságát és lelkesedését olyan témákban, amik számára kedvesek, néhány esetben azt az elsöprő energikusságot, amit megőrizni szintén nem kis teljesítmény. Boldogság látni, Tünde "tanító/nevelő/" tanácsait és azt a fantasztikus partnerséget ahogy működtök.

Zsolt - 2022.11.06.

Imádlak nézni titeket és ha szomorú vagyok mindig feltudtok vidítani vagy pedig tanulok a videókból. Az óra-imádatomat is Árpi egyik órás videójából találtam meg magamban, amit nagyon köszönök. Szerintem ti egy nagyon jó páros vagytok és nagyon jó youtuberek szóval ne hagyjátok abba szükségünk van rátok

Flórián - 2022.11.06.

Imádom az órákat! Nekem is van mindenféle működésű! Nyilván nem Patek, de mindegy, csak ketyegjen!

Albafield - 2022.11.06.

Mindig motiválnak a videók, mindig azt súgják nekem, hogy nem szabad céltalannak lenni

Krisztián - 2022.11.06.

Úgy gondolom, hogy az egyik legjobb példa vagytok a YouTube-on arra, hogy miként lehet, és érdemes tartalmat készíteni. A szó szoros értelmében TARTALMAT. Elég széles palettával dolgoztok, hiszen az interjúktól a felújítás bemutatásokon át önálló témák kifejtésével és még számos más videóval találkozhatunk. Kimondottan szimpatikus a józan gondolkodásotok és hozzáállásotok az élethez. Értéket teremtetek a sok mondanivalóval, ami ezen a csatornán van és reméljük még nagyon sokáig itt lesztek nekünk!

Barnabás - 2022.11.06.

Tünde tippjeit nagyon szeretem. Annyira gyakorlatias és olyan pályára teszlek, hogy jobban érzed magad, hogy tisztán lássuk és érezzük a lényeget. Olyan dolgokat hangsúlyoz, amit minden nő sejt, de eddig senki nem erősítette meg. Pl: V kivágás vagy aranyszínű kisegítőhöz tilos az ezüst stb...strandruhák, bikini sokkal csinosabbnak érzem magam mióta követem a tanácsaidat drága Tünde!

Beáta - 2022.11.06.

Az élet adta nehézségekről ugyan úgy beszéltek, mint a gyönyörű szép helyeken való nyaralásról. Sokat tanulunk, tapasztalunk tőletek. Mindig őszintén nyilatkoztok. Aktuális témák is vannak, szép tájak mellett. Boldog és kiegyensúlyozott pár vagytok, igazi példa képek! Köszönjük, hogy vagytok nekünk! Minden jót kívánok, erőt és egészséget a további megosztásaitokhoz!

Mariann - 2022.11.06.

Én azért szeretem nézni a videóitokat, mert látszik, hogy szeretitek és minden egyes videón látszik, hogy 120%-ot hoztok ki az adott témából. Ezenkívül ti vagytok a magyar YouTube az a felső 1%-a ami valódi értéket teremt és ad át. Plusz nagyon tetszik az, hogy mertek élni és ezt együtt teszitek. Ahogy a könyv bemutatón írtátok: "ahogy szinte mindent, úgy ezt is együtt csináljuk". Szerintem ez is egy példa arra, hogy ti értéket közvetítetek. Köszönjük, hogy csináljátok:)

Norbert - 2022.11.06.

Nagyon szimpatikus házaspár vagytok, és van tartalmas mondanivalótok. Így én is eljutok Veletek olyan szép helyekre, ahol még nem jártam. Sok boldogságot

Tamás - 2022.11.06.

Érdekes életet éltek, olyat, ami nyilván keveseknek adatik meg, viszont emellett hétköznapi emberek maradtok, ettől vagytok hitelesek, szerintem. A témák is jók, mindig tanulunk vagy látunk olyat, amivel többek leszünk. Ez az úgynevezett "polgárosodás

Sándor - 2022.11.06.

Értékálló, klasszikus amit képviseltek. Hiteles, humoros, amikor kell komoly formában megmutatva.

Ágnes - 2022.11.06.

Én MotivÁrpis filmekkel kezdtem a tartalomfogyasztást tőletek, azok már akkor is megfogtak. Minden videóban benne van a megszokott informatív szórakoztatás, sokszor a laza természetes humorkodás, amit szétadok:) Olyan világba is bepillantást nyerhetünk, amibe csak szeretnénk sokan bekerülni, és sokszor érzem magam egyfajta VIP vendégnek. Szóval ezer köszönet a minőségi tartalmakért, csak így tovább, vagy még ígyebben:)

József - 2022.11.06.