Polgár Árpád: Egy Polgár sorsa

/
/
Polgár Árpád: Egy Polgár sorsa
↓ 20%

Polgár Árpád: Egy Polgár sorsa

Csak nálunk: 20% kedvezménnyel! 

Ha dedikálást szeretnél, kérjük, hogy jelezd megjegyzésben a megrendelésednél! Köszönjük!

A Polgársors második, bővített kiadásában Polgár Árpád újra elmeséli a történetét, egészen napjainkig.

4,790Ft

Polgár Árpád: Egy Polgár sorsa

Leírás

Szerelmeken, házasságokon, gyerekeken és barátságokon keresztül bontakoznak elénk a békéscsabai színészi élet, majd később a budapesti vállalkozások fentjei és lentjei egészen az amerikai áloméletig. Egy kalandos, de olykor fájdalmas döntésekkel teli út Zalaszentgróttól Floridáig.  Árpád életében fontos szerepet játszanak a sors által adott lehetőségek, ugyanakkor ő az amerikai self-made man megtestesítője, aki megragadta ezeket a lehetőségeket, küzdött értük és élt velük. Majd eldob és borít mindent, mert rájön, hogy az igazi siker és boldogság titka nem a pénzhalmozásban rejlik.

A könyv egy a „jég hátán is megél” ember életén keresztül az elmúlt évtizedek változásait mutatja meg, hogy hogyan hatottak azok egy ember sorsára. Hogy hogyan lavírozhat végig zsigerből valaki több rendszert és találja meg benne mindig a fel- és kivezető utat. Hogy mi az emberi oldala annak, amit mások kívülről csak sikeresnek látnak, és sokszor irigyelnek. Hogy hogyan hajszolja és találja meg egy polgár mindig az újabb motivációt még az akadályokban is. Hogy hogyan tud belevágni, sikerre vinni, vagy kiszállni egy az életet minden áron szerető és teljességében megélni akaró férfi. Hogy hogyan sikerül pont ennek az egynek kitörni. Hogy mi a siker ára, és Árpád mennyit hajlandó ezért megfizetni és feláldozni.

Bátran mondhatjuk, hogy Polgár Árpád története több gazdasági és politikai korszak ironikus és önironikus lenyomata, amelyben a túlélésért sokszor meg kellett tanulni lavírozni. A csengőfrász, az ügyeskedések korától egészen napjaink influenszer-világáig. A nyitott végű életrajz a szerző útja a boldogulástól a boldogságig úgy, hogy mer őszinte, és tökéletlen ember maradni.