Terítéken Polgár Tünde

/
/
Terítéken Polgár Tünde
↓ 20%

Terítéken Polgár Tünde

Csak nálunk: 20% kedvezménnyel! 

Ha dedikálást szeretnél, kérjük, hogy jelezd megjegyzésben a megrendelésednél! Köszönjük!

Hogyan teremthetjük meg otthon, háziasszonyként a vendéglátás legfelsőbb szintjét. Receptek, menük, tálalási és etikett tippek.

5,590Ft

Terítéken Polgár Tünde

Leírás

A kötet, amit a kezében tart kedves Olvasó, több, mint egy  szakácskönyv: nemcsak recepteket talál benne, hanem a vendéglátás minden részletére kitérő kalauzt is. Az otthoni vendéglátás eleganciáját segít megteremteni.  Az egyszerű kávézástól a névkártyás ültetésen át hatalmas partik rendezéséig. Praktikus ötletekkel segít a dekoráció és a terítés művészetében, az evőeszközök és az olyan asztali készségek használatában, mint a késbak. Mindezt nem drága holmik beszerzésével, hanem sokszor meghökkentő, de a környezetünkben megtalálható hétköznapi eszközök használatával. Továbbá abban is eligazít, hogy mit mivel, hogyan kell enni, teríteni, jó vendéglátónak vagy épp jó vendégnek lenni. 

A könyv megmutatja, hogy hogyan küldjünk egyszerűen meghívót, hogyan díszítsük fel a lakást és az asztalt a megfelelő milliö kialakításához, vagy hogyan tudunk egy menüt összeállítani úgy, hogy mi se a konyhában robotoljunk egész este. Nos, ez a könyv ebben is szolgálatunkra lesz. Minden alkalomra többféle menüt kínál, és persze a menükben szereplő fogások pontos leírását is. A szerző, Polgár Tünde hosszú évek háziasszonyi, vendéglátói tapasztalatait gyűjti össze ebben a könyvben évszakonként rendezve. Hitvallása, hogy az ételek elkészítésével is a szeretetünket fejezhetjük ki. Ahogy az élet többi területén, itt is fontos számára az elegancia, ami minden terítésen, tálaláson, minden ételen visszaköszön. A részletes, jól követhető ételleírások között találhatunk a családnak és a barátoknak, hétköznapra, ünnepekre vagy akár hivatalos alkalomra való recepteket. Van köztük pillanatok alatt elkészíthető, és napokon át alkotandó, de mind izgalmas és elegáns, ráadásul legtöbbjük egészséges is. Polgár Tünde kifinomult konyhájával bizonyítja, hogy otthon is teremthető fine dining hangulat, anélkül, hogy mesterszakácsok lennénk. Ez a könyv a vendégvárás művészetét, és az igazi vendéglátás luxusát képviseli. Útmutató azoknak, akik szeretnék az étkezés eleganciáját otthon is megteremteni.